سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

  9 میلیون دانش‌آموز در بی‌عدالتی محض

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به کمبود فضای آموزشی کشور گفت: 9 میلیون دانش‌آموز کشور در مقاطع مختلف در بی‌عدالتی محض به سر می‌برند. 
به گزارش فارس، حبیب‌الله بوربور در نشست امروز با معاونین ادارات نوسازی سراسر کشور در یزد افزود: خوشبختانه این استان نسبت به سایر استان‌ها از تراکم فضای آموزشی کمتری برخوردار است و وضع بهتری دارد.
وی در ادامه با اشاره به این که یزد مدارس دونوبته ندارد تصریح کرد: زمانی که فضا و امکانات مدرسه خوب باشد دانش‌آموزان دروس را بهتر فرا می‌گیرند.
وی با بیان اهمیت عدالت در فضای آموزشی کشور اظهار داشت: چون در این استان از گذشته‌های دور کیفیت کار بهتر بوده و خیرین هم در تامین فضای آموزشی حضور داشتند، مشکل چندانی در این رابطه نبوده و سرمایه‌گذاری بیشتری در بحث آموزش صورت گرفته است.

بوربور یادآور شد: هر اندازه به مدارج علمی بالاتری برویم نیاز به سرمایه‌گذاری کمتری است و بهتر این است که سرمایه‌گذاری را در مقاطع دبستان و پیش دبستان که زمان فراگیری دانش‌آموز است انجام بدهیم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کار ما و این سازمان تاثیر در آینده دانش آموزان و جامه و کشور دارد و هر اندازه که بی‌دقتی در کار داشته باشیم به فرزندان خودمان ظلم کرده‌ایم.

وی با اشاره به این که 32 هزار مدرسه تخریبی در کشور داریم گفت: سه میلیارد و 950 میلیون ریال برای این کار نیاز است ضمن این که باید مدارس ساخته شده را تا نیمه شهریور جهت پذیرش دانش‌آموزان برای تخریب این مدارس آماده کنیم.

بوربور همچنین اعتبار عمرانی سال جاری این سازمان را 1100 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: سال آینده این اعتبار به بیش از دو هزار میلیارد تومان خواهد رسید که به همین نسبت مدارس تخریبی و بازسازی ما هم افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به این که سالی هشت هزار مدرسه باید تخریب، نوسازی و بازسازی شوند تصریح کرد: طی چهار سال باید بیش از 32 هزار مدرسه را تحویل بدهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین یادآور شد: مشکل فضای آموزشی کشور به این راحتی‌ها حل نمی‌شود چون 27 هزار مدرسه دونوبته داریم که اعتباری نزدیک به 21 هزار میلیارد تومان نیاز است.

بور بور در ادامه از وجود 45 میلیون متر مربع زمین با کاربری آموزشی خبر داد و افزود: در این رابطه با مالکین این زمین‌ها مشکل داریم چرا که نه امکان استفاده از این زمین‌ها فراهم است و نه مالکین می‌توانند نوع کاربری را تغییر دهند.

وی با اشاره به استیجاری بودن برخی مدارس گفت: بیش از پنج هزار مدرسه استیجاری داریم که از این تعداد نیز 800 مورد آن دونوبته است که پیشنهاد می‌شود از زمین‌ها و اماکن مازاد دولتی با صاحبان این نوع مدارس جابجایی صورت گیرد تا دیگر نیازمند به تمدید مهلت و استفاده از مدارس استیجاری نباشیم.


نوشته شده در  یکشنبه 85/12/6ساعت  10:40 صبح  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()